Tillbaka

Information

Därför drar vi igång ett nytt sätt att sälja bostäder

Stockholm. Bostadsmarknaden i Sverige står inför många utmaningar. Unga människor har svårt att komma in och inlåsningseffekter skapar en situation där många äldre tvingas att sitta kvar i en för stor bostad som inte längre passar deras levnadssituation. Vi vill förändra det genom att skapa större rörlighet och snabbare flyttkedjor.

För den som vill sälja en bostad snabbt finns det inte många alternativ. En traditionell försäljningsprocess med traditionella mäklarkedjor tar lång tid, i snitt över 100 dagar. Vi erbjuder ett snabbare och mindre bekymmersamt alternativ för den som av någon anledning vill sälja snabbt. Genom vår modell kan vi erbjuda ett kontantbud på bostaden inom så lite som 24 timmar, där vi köper den av dig!

Vi ser till att försäljningsprocessen förkortas till endast några dagar, inte månader eller i vissa fall år. Dessutom erbjuder vi full service och support med allt från flyttstädning till flytt och pappersarbete för att ta all bort all onödig stress och osäkerhet kring försäljningen. Vi är den enda kontakten du behöver vid byte av bostad. Du har pengarna på kontot inom några dagar och behöver inte oroa dig för att ligga ute med räntebetalningar, kostnader för styling, reparationer och budgivare som droppar ut ur processen när det är dags för avslut.

Vår affärsmodell går ut på att förädla och omsätta bostäder i volym. Genom ett nära samarbete med mäklare och en egen automatiserad värderingsmodell kan vi erbjuda rimliga bud, vilket möjliggörs av skalfördelar som inte är tillgängliga för privata bostadsägare.

Vårt mål är att ta bort osäkerheten och stressen från försäljningsprocessen, öka likviditeten på marknaden och omsättningstakten av bostäder samt skapa nöjda kunder utan något krångel eller mellanhänder. Vi krånglar inte - vi betalar och du kan gå vidare i livet. Välkommen till Movesta, det moderna sättet att sälja din bostad!

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt och att få ett bud på din bostad kostar ingenting och är helt riskfritt. Vi ser fram emot att få tillfället att diskutera hur vi kan göra ditt liv lite enklare!

André, Micha, Anders och David, medgrundare av Movesta.

Tillbaka