En bättre bostadsmarknad

Movesta erbjuder en digital upplevelse som radikalt förändrar hur vi byter bostad. Vi tycker att det ska vara enkelt, gå snabbt och kännas tryggt. Hemmet är en av våra viktigaste investeringar och den plats där vi spenderar mest tid. När du vill flytta ska det ske på dina villkor.

Du bestämmer

Vi vill ge alla bostadsägare rättigheten att sälja sin bostad, utan att känna den stress och oro som tidigare varit oundviklig. Att byta bostad är ofta förenat med ett nytt steg i livet - oavsett vilket steg det är för dig så vill vi se till att det går smidigt och utan risk. Vi vill ge alla rättigheten att byta bostad.

Från 100 dagar till 24 h...

"Allt började när en familjemedlem behövde flytta med kort varsel och halva familjen tvingades ingripa. Vi letade efter alternativ men insåg ganska snabbt att det inte fanns några. Vi tvingades igenom den stressiga och jobbiga period som det faktiskt innebär att sälja sin bostad. Sen föddes Movesta."

Micha Lindqvist

Vårt DNA

Movesta grundades för att förenkla bostadsmarknaden. Vi vill erbjuda alla en snabb, smidig och säker bostadsaffär.

Lyssna

Våra kunder är inspirationen till allt vi gör.

Förenkla

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta bostad.

Förbättra

Vi strävar efter att förbättra allt vi gör och nöjer oss aldrig.

Är du mäklare?

Tillsammans kan vi erbjuda kunder fler alternativ och skräddarsy den lösning som passar bäst för varje enskild bostadsaffär. Därför har vi ett nätverk av professionella mäklare som vi samarbetar med. Välkommen att höra av dig!

Intresseanmälan

Genom att klicka OK så samtycker du till lagring av cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs gärna mer om cookies i vår Integritetspolicy.

OK