Så funkar det

1

Få ett garantipris på din bostad

Fyll i information om din bostad med hjälp av formuläret här på vår webbplats. Vi värderar och beräknar ett garantipris för din bostad. Om allt känns bra skriver vi ett kontrakt där vår säljgaranti ingår.

2

Köp ditt nya drömhem

Med vår säljgaranti kan du tryggt köpa en ny bostad innan du säljer din befintliga. Använd ditt garantipris som säkerhet hos banken för att få ett brygglån fram tills dess att försäljningen är slutförd. Om du vill kan vi även täcka kostnaden för ditt brygglån och eventuella andra kostnader du har för dubbla boenden.

3

Sälj din bostad till bästa priset

Vi anlitar en toppmäklare i ditt område och tar hand om allt kring försäljningen av din bostad. Som en tilläggstjänst kan vårt erfarna team av experter fixa till, inreda och styla ditt hem för att visa det från dess allra bästa sida. På det sättet ökar vi värdet på din bostad och attraherar fler spekulanter till visningarna. Vårt mål är att maximera din vinst från försäljningen. Om marknaden svänger och vi inte hittar en köpare inom 5 månader betalar vi ut det överenskomna garantipriset.

Hur värderar vi?

Analysen innefattar flera olika faktorer för en exaktare värdering.

Referenser

Vi jämför priserna i ditt och närliggande områden.

Renoveringar

Vi tar renoveringar och ombyggnation i beaktning

Analyser

Vi analyserar det nuvarande marknadsläget

Sälj utan stress

Få en värdering